Steun ons

Stichting Dierentehuis Zeist bestaat al sinds 26 november 1953 en ligt nog steeds op dezelfde plek aan de Woudenbergseweg 29, Austerlitz. Aan het DTZ terrein ligt een prachtig uitloopbos wat voor onze asiel, dagopvang en pension honden ideaal is. Daarbij garandeert het bos ook de rust die dieren nodig hebben.

Op bijgaande foto is te zien en te lezen hoe het er na die tijd aan toeging. Gebouwen zijn door de jaren heen uiteraard aangepast, vernieuwd en beter geschikt gemaakt aan de toenemende vraag naar de activiteiten van het Dierentehuis Zeist en maatschappelijke functie in onze samenleving.

Kijk ook even bij 'Laatste nieuws': de opening in 1955.


En heel eerlijk: zonder de hulp van donateurs, giften en legaten kunnen wij het hoofd moeilijk boven water houden. Subsidies ontvangen wij niet. Bij opvang van zwerfdieren ontvangen wij van de gemeentes 2-3 weken inkomsten per hond of kat. Daarna vervalt het aan ons. Zonder jullie financiële steun zou het verlenen van welzijn aan dieren niet mogelijk zijn. 

Hoe kan je ons steunen?

Je kunt je donatie handmatig overmaken op IBAN: NL24 ABNA 0558 6448 56 t.n.v. St. Dierentehuis Zeist e/o.

of kies uit onderstaande mogelijkheden.

Sponsor Dierentehuis Zeist gratis!

Koop je wel eens online? Vergeet dan volgende keer niet om eerst www.sponsorkliks.com te bezoeken. Je betaalt hetzelfde en Dierentehuis Zeist ontvangt een commissie bij elke transactie via SponsorKliks. Je sponsort dus gratis!

Dierentehuis Zeist is als ANBI (Algemeen Nut Beoogde Instelling) aangemerkt (RSIN 0030.02.597), waardoor een gift/donatie, een legaat of een erfenis volledig ten goede komt aan de dieren en er dus geen belasting over betaald hoeft te worden (en giften/donaties zijn binnen randvoorwaarden aftrekbaar).

Aan deze status verbindt de Belastingdienst de verplichting aan de stichting om bepaalde gegevens te publiceren.

Indien je een aftrekbare periodieke gift overweegt, verzoeken wij je om contact met ons op te nemen.