Over ons

Onze missie: een fijne plek voor elk dier!

Dierentehuis Zeist biedt honden en katten uit de regio een tijdelijk ‘thuis’, waar tijdens hun verblijf de verzorging afgestemd is op wat zij nodig hebben. Alles draait om hun welzijn, zowel bij opvang, pension als bij andere diensten die wij leveren. 


Naast liefde en verzorging is er focus op het vinden van een nieuw thuis voor onze vaste 'logees’. Omdat  – hoe goed we ook ons best doen – een eigen huis en baasje het allerfijnste is.


Onze verblijven bieden de dieren een veilige, rustige, schone omgeving waarin zij niet alleen comfortabel zijn, maar ook kunnen ontspannen. Voor honden hebben wij direct naast de deur een fantastisch uitlaatbos.


Zorg en begeleiding

Gezondheid en welzijn staan voorop. Onze medewerkers en aangesloten specialistische partners verlenen de meest optimale zorg en begeleiding. Deze faciliteiten zijn ook beschikbaar voor dieren mét eigenaar.


Een nieuw thuis

Zodra een dier gewend is ontstaat er ruimte voor leren. Om de kans op herplaatsing beter te maken trainen en socialiseren wij de dieren zo ver mogelijk en bieden begeleiding en nazorg aan de nieuwe eigenaar bij het opbouwen van een goede relatie.