Logeren bij DTZ - honden

Pension-honden

Wil je er eens heerlijk tussenuit en zoek je een prima plek voor je hond om te verblijven dan is je hond meer dan welkom bij Dierentehuis Zeist. Meer dan 1 hond mag natuurlijk ook.

De honden zitten overdag in ruime, overdekte buitenhokken. Iedere hond heeft zijn eigen hok, tenzij er natuurlijk meerdere honden van dezelfde baas zijn, die bij elkaar mogen. ’s Nachts slapen de honden in verwarmde binnenkennels, met schotten van elkaar gescheiden, dus lekker rustig

Wil je je hond(en) aanmelden? 

Ga naar Pensionreservering. Vul het formulier in en verzend het. Wij nemen dan contact met je op.

Houdt wel rekening met onderstaande.

Tarieven en  spelregels
Die lees je hier...

Jonge dieren
Honden zijn welkom in ons pension als ze minimaal 8 maanden oud zijn.

Oudere dieren in het hoogseizoen
Tijdens het hoogseizoen (de schoolvakanties) kunnen wij oudere dieren die nog nooit bij ons zijn geweest niet altijd aannemen omdat ze dit als te stressvol ervaren. Overleg vooraf met een van onze vaste medewerkers.

Entingen
Je hond dient de volgende entingen te hebben:

Minstens drie weken voordat je hond naar het pension gaat moet bij de dierenarts een enting worden gehaald. Bij binnenkomst in het pension moeten deze entingen dus minimaal 3 weken oud zijn. Deze entingen mogen niet verlopen raken tijdens het verblijf van je hond.

Identificatie
Ook moet je hond gechipt zijn om te kunnen worden geïdentificeerd. Een chip kan door de dierenarts worden aangebracht.

Prikbanden
Honden die met een prikband worden binnengebracht, nemen wij niet aan! Deze manier van ‘corrigeren’ beschouwen wij als uitermate dieronvriendelijk.

Gezondheid
Je hond dient gezond te zijn. Wij vragen om je goedkeuring om bij twijfel onze dierenarts te consulteren op jouw kosten. Omdat wij suikerpatiënten niet de zorg kunnen bieden die nodig is nemen wij deze niet aan in het pension.