Adoptie

Onze honden

Onze katten

Adoptie procedure

Adoptie Tarieven

Hoe gaat het als je wilt adopteren?

Om het verblijf van onze dieren zo aangenaam mogelijk te houden, is het niet mogelijk om zonder begeleiding van onze medewerkers de dieren te bezichtigen.

Ben je geïnteresseerd in één of meerdere van onze katten/poezen: bel ons tussen 13:00 en 16:00 op maandag t/m vrijdag.

Telefoon 0343-49 12 31.

Ben je geïnteresseerd in één of meerdere van onze honden: stuur een email naar dierentehuiszeist@gmail.com dat je interesse hebt. Wij sturen dan een intake formulier naar je toe.

Wanneer je je meldt bij een van onze baliemedewerkers gaan we een aantal vragen stellen. Aan de hand hiervan gaan we een selectie maken van dieren die voor je geschikt zouden kunnen zijn. Een van onze medewerkers gaat dan met je mee om je kennis te laten maken met deze dieren.

Als we geen geschikt dier voor je hebben gaan we ook niet het terrein op, dit om veel stress bij onze asieldieren te voorkomen.

Wij verzoeken je vriendelijk om niet op eigen gelegenheid over het terrein te lopen. Meld je altijd eerst bij een van onze medewerkers aan de receptie.

Uiteraard hebben wij plaatsingsvoorwaarden. Deze zullen je, bij serieuze interesse, door de medewerkers worden medegedeeld.

Wij kennen een nazorgprogramma indien je wenst daar gebruik van te maken.

Volg DTZ ook op Facebook, daar staan onder andere filmpjes van onze honden en katten.