Logeren bij DTZ - katten

Pension-katten

Wil je voor een korte of lange periode weg, dan is je kat meer dan welkom bij ons.

Voor de pensiongasten hebben we een binnen- en buitenverblijf. De katten kunnen vrij rondlopen in een ruimte die gezellig met mandjes en stoeltjes is ingericht. Binnen zijn er ligplekjes boven de verwarming, zodat ze ’s winters heerlijk warm kunnen liggen. De katten kunnen zelf naar buiten gaan, waar ze lekker van het zonnetje kunnen genieten. Voor bange katten of katten die dieetvoer nodig hebben, zijn er ruime hokken aanwezig.

Wil je je kat(ten) aanmelden? 

Ga naar Pensionreservering. Wij nemen, na ontvangst, contact met je op.

Houdt wel rekening met onderstaande.

Tarieven en  spelregels
Die lees je hier...

Jonge dieren
Katten zijn welkom in ons pension als ze minimaal 8 maanden oud zijn.

Oudere dieren in het hoogseizoen
Tijdens het hoogseizoen (de schoolvakanties) kunnen wij oudere dieren die nog nooit bij ons zijn geweest niet altijd aannemen omdat ze dit als te stressvol ervaren. Overleg vooraf met een van onze vaste medewerkers.

Entingen
Je kat dient de volgende wettelijke entingen te hebben gekregen:

Minstens drie weken voordat je kat naar het pension gaat moet bij de dierenarts een enting worden gehaald. Bij binnenkomst in het pension moeten deze entingen dus minimaal 3 weken oud zijn. Deze entingen zijn een jaar geldig en mogen niet verlopen raken tijdens het verblijf van je kat.

Identificatie
Ook moet je kat een identificatie hebben. Bij (oudere) katten kan dit een tatoeage zijn (meestal in het oor aangebracht). Anders is dit een chip, die door de dierenarts kan worden aangebracht.

Gezondheid
Je kat dient gezond te zijn. Wij vragen om goedkeuring om bij twijfel onze dierenarts te consulteren op jouw kosten.  Omdat wij suikerpatiënten niet de zorg kunnen bieden die nodig is nemen wij deze niet aan in het pension.