Wij zoeken nieuwe bestuursleden

Wij zijn op zoek naar nieuwe bestuursleden die samen met de huidige bestuursleden de uitdaging aan willen gaan om het dierentehuis naar een volgend niveau te laten groeien.

Bij het DTZ werken 8 vaste medewerkers en ongeveer 80 vrijwilligers (zoals schoonmakers van katten- en hondenkennels, hondenwandelaars, kattenkammers en –knuffelaars, gastgezinnen voor kittens en vrijwilligers speciaal voor de pensionhonden).

Onze inkomsten bestaan uit de opbrengsten van asiel en pension, giften, mailings en legaten. Het DTZ is financieel gezond, maar zoals elke ANBI moeten we goed kijken naar waar we ons geld aan uitgeven. Wij zoeken dan ook bestuursleden die snappen dat geld uitgeven niet overal een oplossing voor is.

Als nieuw bestuurslid:

  • heb je minimaal een hbo achtergrond door opleiding of ervaring verkregen
  • heb je kennis van automatisering of een juridische achtergrond en wil je samen met ons een professionaliseringsslag maken op deze terreinen
  • is bestuurlijke ervaring een pré
  • ben je bereid om minimaal 1x per maand in de avond te vergaderen met het gehele bestuur en tussentijds indien de omstandigheden daarom vragen
  • kun je afhankelijk van de projecten/benodigde werkzaamheden ongeveer 4 uur per week vrijmaken
  • ben je een teamspeler en stel je het belang van het DTZ boven je eigen belang

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie in een dynamische omgeving waar we allemaal hetzelfde doel hebben: het DTZ op een verantwoorde manier besturen, zorg dragend voor mens en dier op korte en lange termijn.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie, stuur een email naar secretariaat.dtz@gmail.com