Doneren

Het Dierentehuis Zeist kan niet zonder haar donateurs. Wij ontvangen van geen enkele instantie een subsidie, dus we moeten geheel onze eigen broek ophouden. En dat redden we ieder jaar weer dankzij de vele mensen die ons een warm hart toedragen. Grote en kleine bedragen zijn allemaal zeer welkom.
Je kunt eenmalig iets doneren, maar je kunt ook vaste donateur worden.

Ons bankrekeningnummer is: NL24ABNA0558644856 t.n.v. “Stichting Dierentehuis Zeist e.o.”.
Je kunt ook online doneren.

Waarom heeft het Dierentehuis Zeist donateurs en sponsors nodig?
Alle dieren die in het Dierentehuis Zeist binnenkomen, worden door de dierenarts nagekeken en indien nodig ingeënt. Eventuele ziekten worden behandeld. Ook wordt bij de dieren een microchip onder de huid ingebracht, zodat ze altijd geïdentificeerd kunnen worden. De katten worden allemaal gecastreerd of gesteriliseerd. Ieder dier krijgt de medische zorg die het nodig heeft, variërend van medicijnen tot speciaal dieetvoer of (dure) operaties. Tel daarbij kost en inwoning op en je zult begrijpen dat het geld dat wij voor een adoptie vragen bij lange na niet genoeg is om kostendekkend te zijn.

Het Dierentehuis Zeist is er (met recht) trots op dat medewerkers en vrijwilligers zich keihard inzetten om voor alle dieren een nieuw thuis te vinden. Wij schrijven geen dieren af omdat ze ziek zijn of niet in ‘het perfecte plaatje’ van een huisdier passen.

Via een actief beleid probeert het asiel voor alle dieren een geschikte nieuwe baas te vinden. Gelukkig lukt dit vrijwel altijd, ook voor oude en/of verwaarloosde dieren. Ze krijgen hiervoor net zo lang de tijd als nodig is. Het is dus niet zo dat asieldieren die niet binnen een bepaalde tijd zijn opgehaald, worden afgemaakt! Hoge kosten zijn een onvermijdelijk gevolg van dit beleid.

Daarom is jouw hulp zo welkom! Help ons de dieren te helpen!