Vrijwilligers gezocht

honden entertainers gezocht

Aanmeldformulier
06-11-2019

Wat ga je doen? Het woord zegt het al, jij zorgt ervoor dat onze pensionhonden een fijne vakantie bij ons hebben. Dat doe je door ze naar de speelweide te brengen, met ze te spelen of met ze te kroelen. Je maakt hun dagkennel schoon en schept poep van de weides. Aan het eind van de middag geef je ze eten en brengt ze naar hun nachtkennel.
Wat wij bieden: Gezelschap van de leukste honden, allerlei soorten en maten. Een full body work-out, zet je stappenteller maar aan! Een enthousiast team vrijwilligers koffie en thee tijdens je welverdiende pauze. In de zomer kun je afkoelen in de honden zwembadjes.
Wat wij vragen: Affiniteit met honden Zelfstandig kunnnen werken. Dosis humor, de honden maken nog wel eens een dolletje tijdens hun vakantie. stevig in je schoenen staan, letterlijk, er zitten grote honden tussen, die nog wel eens naar dat andere boompje willen dan jij.
Geef je op via de lijst op onze website!


katten verzorgers gezocht.

Aanmeldformulier
06-11-2019

Wat ga je doen? Je draagt de zorg voor de katten van jouw afdeling. Je observeert en noteert. Je maakt de verblijven schoon, wast de kattenbakken en voer/drink bakjes af. Je voert en geeft de katten water en een schone kattenbak. Je vult voer, handdoeken, grit aan. Je geeft de katten aandacht. (indien gewenst)
Wat wij bieden: Een enthousiast team vrijwilligers om mee samen te werken. Koffie/thee tijdens een welverdiende pauze. Met katten werken, werkt therapeutisch, dus je zult helemaal zen zijn als je klaar bent. Dus al met al, een fijne manier om je dag te beginnen.
Wat wij vragen: Affiniteit met katten. Niet vies van uitwerpselen en haren. zelfstandig kunnen werken. Nederlands kunnen lezen, schrijven en spreken. Ervaring met katten is fijn, maar wij geven regelmatig workshops en/of lezingen voor de vrijwilligers, dus je kunt altijd meer leren.
Hoe geef ik mij op? Op onze website onder het kopje, steun ons, kun je informatie vinden bij vrijwilligers.


honden entertainers gezocht

Aanmeldformulier
02-05-2019

Voor de zondagmiddag (13.00 tot 16.30) zijn wij op zoek naar hondenentertainers. Wat is dat hoor ik je vragen... Onze pensionhonden zijn een grote inkomstenbron voor onze asieldieren, om hun verblijf zo leuk mogelijk te maken, zetten we ze verschillende keren per dag op de wei, spelen we met ze, houden kroelsessies, geven we ze een maatje en natuurlijk aan het einde van de middag, een lekkere bak met voer. Dat kun jij doen! Vind je het leuk om buiten bezig te zijn met honden? In een enthousiast team van vrijwilligers? Geef je dan op, je mag ook met partner, vrienden, buren etc, komen, samen is immers gezelliger.
Wat staat er tegenover? Helaas kunnen wij jullie niet betalen. Maar de dankbaarheid van de honden is groot. We organiseren een paar keer per jaar informatieavonden over gedrag, puzzelen etc. speciaal voor onze vrijwilligers Jaarlijkse BBQ voor de vrijwilligers Vrijwilligers krijgen korting voor het pension. Ook scheelt het een bezoekje aan de sportschool ;)
Wat verwachten wij van je? Dat je elke zondag of om de zondag aanwezig bent. Dat je sterk genoeg in je schoenen staat om alle honden die er zijn, van en naar de wei te begeleiden. Dat je ook de kennels schoonmaakt als de honden op de wei staan. Dat je de honden op een leuke positieve manier aandacht geeft. (wij trainen niet)
Hopelijk horen wij van je!


Vrijwilligers vacatures

Aanmeldformulier
08-04-2019

Hallo allemaal,
Wij(de bewoners/gasten van dierentehuis Zeist) zijn opzoek naar twee benige vrienden die onze verblijven willen schoonhouden en ons wat aandacht willen geven. Er zijn nog verschillende vrijwilligerstaken waarvoor wij nog extra hulp kunnen gebruiken. De taken waarvoor wij nog extra hulp zoeken zijn schoonmakers voor de honden- en kattenverblijven, vrijwilligers die in de middag willen helpen met het op de weides zetten van de pensionhonden en dagopvang en tevens het schoonmaken van de kennels ook zoeken we nog mensen die tijdens de middag onze kattenbewoners wat extra 1 op 1 aandacht willen geven. Mocht je interesse hebben in 1 van deze dingen of doe je toch liever iets anders, vraag dan even naar de mogelijkheden. Alvast bedankt namens al onze bewoners en gasten!


Middag mensen gezocht!

Aanmeldformulier
11-10-2018

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons 's middags kunnen komen helpen op het asiel.
De taken zijn: honden op de wei zetten, meelopen met klanten die bij een kat komen kijken, allerlei klussen op het terrein zoals het wegwerken van de was, voorraden aanvullen in de verblijven enz.
Ben je boven de 18, beheers je de Nederlandse taal goed en kun je sterke honden aan, dan zijn wij op zoek naar jou. Wij bieden je: omgang met onze dieren, veel buiten bezig zijn en gezelligheid.
Als je interesse hebt, neem dan contact op met ons asiel (0343-491231) of via dierentehuiszeist@gmail.com.


Vrijwilligers gezocht!

Aanmeldformulier
15-08-2018


Wandelaars gezocht

Aanmeldformulier
22-05-2018

Onze asielhonden mogen heerlijk wandelen in het bos achter het Dierentehuis. Dat doen we met vaste wandelaars, in vaste wandelteams, 7 dagen per week door weer en wind. Ben je een buitenmens en hou je van honden, maar houd je je wel aan de regels die wij stellen, dan zoeken we jou. Immers een asielhond is heel anders dan een eigen hond, dus wij hebben strenge veiligheidsregels.
Op welke tijden wordt er gewandeld? Iedere dag van 9.00 – 12.00 uur en van 13.00 – 16.00 uur.


Met spoed hondenverzorgers gezocht.

Aanmeldformulier
09-11-2017

Heeft u nog vrije tijd over en vindt u het fijn om honden te verzorgen. Wij zijn met spoed op zoek naar hondenverzorgers:

Vrijdag-, zaterdag- en maandagochtend voor het schoonmaken van de hondenverblijven en daarnaast met de honden spelen en aandacht geven op de wei.

Vrijdag-, zaterdag-, zondag- en maandagmiddag voor het verzorgen van onze honden. Verzorgen van de honden betekent: op de wei zetten van onze pensionhonden, met de honden spelen en aandacht geven op de wei, de verblijven schoonhouden, en aan het eind van de dag helpen de honden binnen te zetten en te voeren.

Wilt u zich aanmelden voor dit dankbare werk dan kunt u dit het beste doen via onze website.


opvanggezinnen voor kittens

Aanmeldformulier
03-07-2017

Wij zijn op zoek naar gezinnen die het leuk vinden om kittens, moederpoes met kittens of zwangere poezen op te vangen. Beschik je over een kamertje apart, eigen vervoer en zijn je eigen dieren geldig ingeënt en lijkt het je leuk om een nestje kittens op te vangen en te zien opgroeien, neem dan contact met ons op tijdens onze openingstijden. Wij kunnen dan al je vragen beantwoorden en een afspraak maken voor een intakegesprek.


Tuinman of tuinvrouw gezocht

Aanmeldformulier
09-06-2017

Vrijwilliger tuinman/tuinvrouw gezocht:

Heeft u groene vingers?
Wij zijn op zoek naar iemand die ervaring heeft als hovenier of iemand die in ieder geval het verschil kan zien tussen onkruid en dingen die er horen (wij hebben voornamelijk verstand van honden en katten).

Werkzaamheden: onkruid wieden, grasmaaien, tuin sproeien en snoeiwerkzaamheden bijhouden.

Bent u 18 jaar of ouder, beheerst u de Nederlandse taal goed en kunt u ons regelmatig helpen in onze tuin? Meldt u zich dan aan via onze site www.dierentehuiszeist.nl, mailadres dierentehuiszeist@gmail.com. of telefoonnummer: 0343-491231.


Vrijwilliger hondenverzorger gezocht in de vroege ochtenduren

Aanmeldformulier
07-05-2017

Vrijwilliger hondenverzorger gezocht:
Bent u een vroege vogel en bent u op zoek naar een dankbare, liefdevolle ochtendbezigheid? Dan kunnen wij uw hulp goed gebruiken in drukke vakantietijden. In ons dierentehuis vangen we zwerf- en afstandsdieren op. Daarnaast hebben wij ook een pension én dagopvang.
Functie omschrijving: Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons kunnen ondersteunen bij het buiten zetten van de pensionhonden. Zij verblijven 's nachts in een (verwarmde) binnenkennel en willen 's morgens graag naar buiten. Eerst op een speelweide en dan in een buitenkennel waar een heerlijke bak met eten staat te wachten.
Wat vragen wij: 1. Mensen van 18 jaar of ouder 2.Kennis van of ervaring met honden 3. Graag samenwerken met collega's 4. Fysiek in staat zijn om met de (veelal grote) honden te lopen 5. Niet bang zijn voor een beetje viezigheid 6. Minimaal één of twee vaste ochtenden kunnen komen helpen.

Werkdagen en tijden: De werktijden zijn maandag- t/m zaterdagochtend van 7.30 tot ongeveer 9.30 uur.
Het is dankbaar werk, dat zowel door onze medewerkers als door de pensionhonden wordt gewaardeerd.
Bij interesse of vragen kunt u contact opnemen met ons asiel 0343-491231 of per mail: dierentehuiszeist@gmail.com.


Gezocht: katten- en hondenverzorgers

Aanmeldformulier
18-04-2017

Wij zijn dringend op zoek naar vrijwilligers voor het verzorgen van onze dieren! Heb je een ochtend in de week vrij en ben je een dierenliefhebber, dan kun je bij ons zeer gewaardeerd werk verrichten. We zijn voor maandag-, woensdag- en vrijdagochtend op zoek naar kattenverzorgers en op donderdagochtend naar hondenverzorgers. Kom je ons team ondersteunen?
Als je interesse hebt, neem dan contact op met ons asiel (0343-491231) of via dierentehuiszeist@gmail.com.