Vrijwilligers gezocht

Gezocht Mamma's & Pappa's voor kittens

Aanmeldformulier
06-07-2022

Gezocht: mama's en papa's Het dierentehuis is op zoek naar lieve, dappere mama's en papa's die thuis onze kittens willen opvangen. We zoeken pleeggezinnen voor de hele kleintjes die nog de fles moeten hebben, voor moederpoes met kittens en voor onze bangere kleine rakkers.
Het dierentehuis zorgt voor de spulletjes die nodig zijn. We zoeken pleeggezinnen die dit vaker zouden willen doen, die het niet erg vinden misschien wat nachtrust te moeten inleveren en die lef en geduld hebben. Ook moet je in het bezit zijn van een kamertje apart, eigen vervoer en ervaring met kittens.
Het dierentehuis zit in Austerlitz, onze dietenarts in Zeist dus zoeken we mensen die in de buurt wonen. De mama's en papa's krijgen een hoop liefde terug, een geweldige ervaring en een waardevolle nieuwe hobby.
Nieuwsgierig geworden? Bel met het dierentehuis en vraag naar Sarah, Anita of Petra.


Nog steeds op zoek naar mensen met groene vingers!

Aanmeldformulier
05-12-2020

Vrijwilliger tuinman/tuinvrouw gezocht:

Heeft u groene vingers?
Wij zijn op zoek naar iemand die ervaring heeft als hovenier of iemand die in ieder geval het verschil kan zien tussen onkruid en dingen die er horen (wij hebben voornamelijk verstand van honden en katten).

Werkzaamheden: onkruid wieden, grasmaaien, tuin sproeien en snoeiwerkzaamheden bijhouden.

Bent u 18 jaar of ouder, beheerst u de Nederlandse taal goed en kunt u ons regelmatig helpen in onze tuin? Meldt u zich dan aan via onze site www.dierentehuiszeist.nl, mailadres dierentehuiszeist@gmail.com. of telefoonnummer: 0343-491231.


Vrijwilligers gezocht!

Aanmeldformulier
15-08-2018