Vrijwilligers gezocht

Middag mensen gezocht!

Aanmeldformulier
11-10-2018

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons 's middags kunnen komen helpen op het asiel.
De taken zijn: honden op de wei zetten, meelopen met klanten die bij een kat komen kijken, allerlei klussen op het terrein zoals het wegwerken van de was, voorraden aanvullen in de verblijven enz.
Ben je boven de 18, beheers je de Nederlandse taal goed en kun je sterke honden aan, dan zijn wij op zoek naar jou. Wij bieden je: omgang met onze dieren, veel buiten bezig zijn en gezelligheid.
Als je interesse hebt, neem dan contact op met ons asiel (0343-491231) of via dierentehuiszeist@gmail.com.


Vrijwilligers gezocht!

Aanmeldformulier
15-08-2018


Wandelaars gezocht

Aanmeldformulier
22-05-2018

Onze asielhonden mogen heerlijk wandelen in het bos achter het Dierentehuis. Dat doen we met vaste wandelaars, in vaste wandelteams, 7 dagen per week door weer en wind. Ben je een buitenmens en hou je van honden, maar houd je je wel aan de regels die wij stellen, dan zoeken we jou. Immers een asielhond is heel anders dan een eigen hond, dus wij hebben strenge veiligheidsregels.
Op welke tijden wordt er gewandeld? Iedere dag van 9.00 – 12.00 uur en van 13.00 – 16.00 uur.


Met spoed hondenverzorgers gezocht.

Aanmeldformulier
09-11-2017

Heeft u nog vrije tijd over en vindt u het fijn om honden te verzorgen. Wij zijn met spoed op zoek naar hondenverzorgers:

Vrijdag-, zaterdag- en maandagochtend voor het schoonmaken van de hondenverblijven en daarnaast met de honden spelen en aandacht geven op de wei.

Vrijdag-, zaterdag-, zondag- en maandagmiddag voor het verzorgen van onze honden. Verzorgen van de honden betekent: op de wei zetten van onze pensionhonden, met de honden spelen en aandacht geven op de wei, de verblijven schoonhouden, en aan het eind van de dag helpen de honden binnen te zetten en te voeren.

Wilt u zich aanmelden voor dit dankbare werk dan kunt u dit het beste doen via onze website.


opvanggezinnen voor kittens

Aanmeldformulier
03-07-2017

Wij zijn op zoek naar gezinnen die het leuk vinden om kittens, moederpoes met kittens of zwangere poezen op te vangen. Beschik je over een kamertje apart, eigen vervoer en zijn je eigen dieren geldig ingeënt en lijkt het je leuk om een nestje kittens op te vangen en te zien opgroeien, neem dan contact met ons op tijdens onze openingstijden. Wij kunnen dan al je vragen beantwoorden en een afspraak maken voor een intakegesprek.


Tuinman of tuinvrouw gezocht

Aanmeldformulier
09-06-2017

Vrijwilliger tuinman/tuinvrouw gezocht:

Heeft u groene vingers?
Wij zijn op zoek naar iemand die ervaring heeft als hovenier of iemand die in ieder geval het verschil kan zien tussen onkruid en dingen die er horen (wij hebben voornamelijk verstand van honden en katten).

Werkzaamheden: onkruid wieden, grasmaaien, tuin sproeien en snoeiwerkzaamheden bijhouden.

Bent u 18 jaar of ouder, beheerst u de Nederlandse taal goed en kunt u ons regelmatig helpen in onze tuin? Meldt u zich dan aan via onze site www.dierentehuiszeist.nl, mailadres dierentehuiszeist@gmail.com. of telefoonnummer: 0343-491231.


Vrijwilliger hondenverzorger gezocht in de vroege ochtenduren

Aanmeldformulier
07-05-2017

Vrijwilliger hondenverzorger gezocht:
Bent u een vroege vogel en bent u op zoek naar een dankbare, liefdevolle ochtendbezigheid? Dan kunnen wij uw hulp goed gebruiken in drukke vakantietijden. In ons dierentehuis vangen we zwerf- en afstandsdieren op. Daarnaast hebben wij ook een pension én dagopvang.
Functie omschrijving: Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons kunnen ondersteunen bij het buiten zetten van de pensionhonden. Zij verblijven 's nachts in een (verwarmde) binnenkennel en willen 's morgens graag naar buiten. Eerst op een speelweide en dan in een buitenkennel waar een heerlijke bak met eten staat te wachten.
Wat vragen wij: 1. Mensen van 18 jaar of ouder 2.Kennis van of ervaring met honden 3. Graag samenwerken met collega's 4. Fysiek in staat zijn om met de (veelal grote) honden te lopen 5. Niet bang zijn voor een beetje viezigheid 6. Minimaal één of twee vaste ochtenden kunnen komen helpen.

Werkdagen en tijden: De werktijden zijn maandag- t/m zaterdagochtend van 7.30 tot ongeveer 9.30 uur.
Het is dankbaar werk, dat zowel door onze medewerkers als door de pensionhonden wordt gewaardeerd.
Bij interesse of vragen kunt u contact opnemen met ons asiel 0343-491231 of per mail: dierentehuiszeist@gmail.com.


Gezocht: katten- en hondenverzorgers

Aanmeldformulier
18-04-2017

Wij zijn dringend op zoek naar vrijwilligers voor het verzorgen van onze dieren! Heb je een ochtend in de week vrij en ben je een dierenliefhebber, dan kun je bij ons zeer gewaardeerd werk verrichten. We zijn voor maandag-, woensdag- en vrijdagochtend op zoek naar kattenverzorgers en op donderdagochtend naar hondenverzorgers. Kom je ons team ondersteunen?
Als je interesse hebt, neem dan contact op met ons asiel (0343-491231) of via dierentehuiszeist@gmail.com.