Vrijwilligers gezocht

wandelaars gezocht.

Aanmeldformulier
15-06-2021

We zijn weer op zoek naar wandelaars! Hoe ziet je wandeldagdeel eruit?
Je bent er iets voor de starttijd, zo kun je onder het genot van een kopje koffie/thee alvast even de bijzonderheden van die dag doornemen met je ploegmaatje(s).

Om 09.00 of om 13.00 start je, je overlegt wie met welke hond gaat en je leest nog even de gegevens van deze hond. Je bent hier te gast bij de honden, dus geen geruk/gepluk, commando's etc. Gewoon lekker het bos in, samen met de hond vogels en konijnen spotten en na 20 a 30 minuten ben je weer terug met deze hond en dan herhaal je dit met de volgende hond.

Alle asielhonden gaan 2 keer per dagdeel uit, 2e rondje is meestal 15 minuten, ze worden 1 op 1 uitgelaten, zo hebben zij ook even een persoon voor zich zelf buiten de drukte van het tehuis. Zo maak je natuurlijk wel veel kilometers in een dagdeel.

Er zijn soms ook honden die niet willen of ver kunnen, het is belangrijk dat je dat ook goed kan aanvoelen. Het moet immers leuk zijn voor de hond.
Herken jij jezelf hierin en wil je graag met onze honden op stap? Dan zoeken we nog mensen voor de; maandag ochtend en middag, woensdag ochtend, vrijdag middag en zaterdagmiddag.


Nog steeds op zoek naar mensen met groene vingers!

Aanmeldformulier
05-12-2020

Vrijwilliger tuinman/tuinvrouw gezocht:

Heeft u groene vingers?
Wij zijn op zoek naar iemand die ervaring heeft als hovenier of iemand die in ieder geval het verschil kan zien tussen onkruid en dingen die er horen (wij hebben voornamelijk verstand van honden en katten).

Werkzaamheden: onkruid wieden, grasmaaien, tuin sproeien en snoeiwerkzaamheden bijhouden.

Bent u 18 jaar of ouder, beheerst u de Nederlandse taal goed en kunt u ons regelmatig helpen in onze tuin? Meldt u zich dan aan via onze site www.dierentehuiszeist.nl, mailadres dierentehuiszeist@gmail.com. of telefoonnummer: 0343-491231.


Vrijwilligers gezocht!

Aanmeldformulier
15-08-2018