Pension-honden

Wil je er eens heerlijk tussenuit en zoek je een prima plek voor uw hond om te verblijven dan is je hond meer dan welkom bij Dierentehuis Zeist. Meer dan 1 hond mag natuurlijk ook.

De honden zitten overdag in ruime, overdekte buitenhokken. Iedere hond heeft zijn eigen hok, tenzij er natuurlijk meerdere honden van dezelfde baas zijn, die bij elkaar mogen. ’s Nachts slapen de honden in verwarmde binnenkennels, met schotten van elkaar gescheiden, dus lekker rustig.

Entingen
Je hond dient de volgende entingen te hebben:

  • Grote cocktail (parvo, hondenziekte, leverziekte, leptospirose): minimaal 3 weken en maximaal 3 jaar oud.
  • Ziekte van Weil: minimaal 3 weken en maximaal 1 jaar oud.
  • Kennelhoest: minimaal 3 weken en maximaal 1 jaar oud.

Minstens drie weken voordat je hond naar het pension gaat moet bij de dierenarts een enting worden gehaald. Bij binnenkomst in het pension moeten deze entingen dus minimaal 3 weken oud zijn. Deze entingen mogen niet verlopen raken tijdens het verblijf van je hond.

Identificatie
Ook moet je hond een identificatie hebben. Bij (oudere) honden kan dit een tatoeage zijn (meestal in het oor aangebracht). Anders is dit een chip, die door de dierenarts kan worden aangebracht.

Prikbanden
Honden die met een prikband worden binnengebracht, nemen wij niet aan! Deze manier van ‘corrigeren’ beschouwen wij als uitermate dieronvriendelijk.

Gezondheid
Je hond dient gezond te zijn. Wij vragen om je goedkeuring om bij twijfel onze dierenarts te consulteren op jouw kosten. Omdat wij suikerpatiënten niet de zorg kunnen bieden die nodig is nemen wij deze niet aan in het pension.

Regels en voorwaarden van het pension
Lees vooral onze spelregels