Berichten

Met spoed honden verzorgers gezocht.

09-11-2017

Heeft u nog vrije tijd over en vindt u het fijn om honden te verzorgen. Wij zijn met spoed op zoek naar hondenverzorgers:

Vrijdagochtend, zaterdagochtend en maandag ochtend voor het schoonmaken van de honden verblijven: schoonmaken van de verblijven en daarnaast met de honden spelen en aandacht geven op de wei.

Vrijdagmiddig, zaterddagmiddag, zondagmiddag en maandagmiddag voor het verzorgen van onze honden. Verzorgen van de honden betekend: op de wei zetten van onze pensionhonden, met de honden spelen en aandacht geven op de wei, de verblijven schoonhouden, en aan het eind van de dag helpen de honden binnen te zeten en te voeren.

Wilt u zich aanmelden voor dit dankbare werk, meldt u zich dan aan via onze website.


opvanggezinnen voor kittens

03-07-2017

Wij zijn op zoek naar gezinnen die het leuk vinden om kittens, moederpoes met kittens of zwangere poezen op te vangen. Beschik je over een kamertje apart, eigen vervoer en zijn je eigen dieren geldig ingeënt en lijkt het je leuk om een nestje kittens op te vangen en te zien opgroeien, neem dan contact met ons op tijdens onze openingstijden. Wij kunnen dan al je vragen beantwoorden en een afspraak maken voor een intakegesprek.


Tuinman of vrouw gezocht

09-06-2017

Vrijwilliger tuinman/vrouw gezocht:

Heeft u groene vingers?
Wij zijn op zoek naar iemand die ervaring heeft als hovenier of iemand die in ieder geval het verschil kan zien tussen onkruid en dingen die er horen (wij hebben voornamelijk verstand van honden en katten).

Bent u 18 jaar of ouder, beheerst u de nederlandse taal goed en kunt u ons regelmatig helpen in onze tuin?
Werkzaamheden: ons helpen met onkruid wieden, grasmaaien, tuin sproeien en snoeiwerkzaamheden bij houden. Heeft u interesse meldt u zich dan aan via onze site www.dierentehuiszeist.nl, mailadres dierentehuiszeist@gmail.com. of telefoonnummer: 0343-491231.


Vrijwilliger hondenverzorger gezocht in de vroege ochtend uren

07-05-2017

Vrijwilliger hondenverzorger gezocht:
Bent u een vroege vogel en bent u op zoek naar een dankbare, liefdevolle ochtend bezigheid? Dan kunnen wij uw hulp goed gebruiken in drukke vakantie tijden. In ons dierentehuis vangen we zwerf- en afstandsdieren op. Daarnaast hebben wij ook een pension met dagopvang.
Functie omschrijving: Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons kunnen ondersteunen bij het buiten zetten van de pensionhonden. Zij verblijven 's nachts in een (verwarmde) binnen kennel en willen 's morgens graag naar buiten. Eerst op een speelweide en dan in een buitenkennel waar een heerlijke bak met eten staat te wachten. Wat vragen wij: 1. Mensen van 18 jaar of ouder 2. Je hebt kennis van of ervaring met honden 3. Graag samen werken met collega's 4. Fysiek in staat zijn om met de (veelal grote) honden te lopen 5. Niet bang zijn voor een beetje viezigheid 6. Minimaal één of 2 vaste ochtenden kunnen helpen Werkdagen en tijden: De werktijden zijn maandag t/m zaterdagochtend van 7.30 tot ongeveer 9.30 uur.
Het is dankbaar werk, dat zowel door onze medewerkers als door de pensionhonden wordt gewaardeerd.
Bij interesse of vragen kunt u contact opnemen met ons asiel 0343-491231 of per mail: dierentehuiszeist@gmail.com.


Gezocht: katten en honden verzorgers

18-04-2017

Wij zijn dringend op zoek naar vrijwilligers voor het verzorgen van dieren! Heb je een ochtend in de week vrij en ben je een dierenliefhebber, dan kun je bij ons zeer gewaardeerd werk verrichten. We zijn voor maandag, woensdag en vrijdagochtend op zoek naar kattenverzorgers en op donderdagochtend naar hondenverzorgers. Kom je ons team ondersteunen?
Als je interesse hebt, neem dan contact op met ons asiel (0343-491231) of via dierentehuiszeist@gmail.com.


We zijn dringend op zoek naar vrijwilligers voor de middag

18-04-2017

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons 's middags kunnen komen helpen op het asiel.
De taken zijn: honden op de wei zetten, meelopen met klanten die bij een kat komen kijken, allerlei klussen op het terrein zoals het wegwerken van de was, voorraden aanvullen in de verblijven enz.
Ben je boven de 18, beheers je de Nederlandse taal goed en kun je sterke honden aan, dan zijn wij op zoek naar jou. Wij bieden je: omgang met onze dieren, veel buiten bezig zijn en gezelligheid.
Als je interesse hebt, neem dan contact op met ons asiel (0343-491231) of via dierentehuiszeist@gmail.com.